پاسخ به ایمیل ها و سولات شما درباره ی تحصیل در آلمان

پاسخ به ایمیل ها و سولات شما درباره ی تحصیل در آلمان

اولین قدم جهت تحصیل در آلمان، داشتن پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های این کشور است، البته این به تنهایی کافی نیست و دانشجویان پس از آن باید جهت دریافت ویزای دانشجویی به سفارت آلمان مراجعه نماید.
آیا میتوان ابتدا یک ویزای توریستی بگیریم و پس از ورود به آلمان، آن را به ویزای تحصیلی تغییر دهیم؟
این امر ممکن نیست و طبق قوانین آلمان، ویزای توریستی قابل تبدیل به ویزای تحصیلی نمیباشد و مدارک مورد نیاز هر کدام مجزا از یکدیگر است.
آيا میتوان با داشتن پذیرش از آموزشگاه ها و انستیتوهای آموزش زبان آلمانی، از سفارت آلمان ویزا دریافت کرد؟
معمولا سفارت آلمان برای دوره های صرفا زبان آلمانی ویزا نمیدهد، بلکه به افرادی ویزا میدهد که قبلا پذیرش تحصیلی خود را جهت تحصیل یک رشته معین در یک دانشگاه معین دریافت کرده اند.
مدت زمان بررسی درخواست ویزای تحصیلی چقدر است؟
معمولا جواب درخواست ها بین 6 الی 8 هفته به متقاضی اعلام مي شود.
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
دارای هفت مجوز رسمی از وزارت علوم
دارای مجوز رسمی از وزارت کار
شماره تماس 02122226777

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151