پاسخ به ایمیل ها و سولات شما درباره ی تحصیل در آلمان

اولین قدم جهت تحصیل در آلمان، داشتن پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های این کشور است، البته این به تنهایی کافی نیست و دانشجویان پس از آن باید جهت دریافت ویزای دانشجویی به سفارت آلمان مراجعه نماید.
آیا میتوان ابتدا یک ویزای توریستی بگیریم و پس از ورود به آلمان، آن را به ویزای تحصیلی تغییر دهیم؟
این امر ممکن نیست و طبق قوانین آلمان، ویزای توریستی قابل تبدیل به ویزای تحصیلی نمیباشد و مدارک مورد نیاز هر کدام مجزا از یکدیگر است.
آيا میتوان با داشتن پذیرش از آموزشگاه ها و انستیتوهای آموزش زبان آلمانی، از سفارت آلمان ویزا دریافت کرد؟
معمولا سفارت آلمان برای دوره های صرفا زبان آلمانی ویزا نمیدهد، بلکه به افرادی ویزا میدهد که قبلا پذیرش تحصیلی خود را جهت تحصیل یک رشته معین در یک دانشگاه معین دریافت کرده اند.
مدت زمان بررسی درخواست ویزای تحصیلی چقدر است؟
معمولا جواب درخواست ها بین 6 الی 8 هفته به متقاضی اعلام مي شود.
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
دارای هفت مجوز رسمی از وزارت علوم
دارای مجوز رسمی از وزارت کار
شماره تماس 02122226777