تحصیل گروه پزشکی در آلمان

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در آلمان از مواردی است که بسیاری از متقاضیان تحصیل در خارج و علاقه مندان به تحصیل در رشته های پزشکی برای دستیابی به آن تلاش می کنند.

متقاضیان تحصیل در خارج به دلیل رایگان بودن تحصیل در آلمان و همچنین کیفیت بالای آموزشی دانشگاه های این کشور علاقه مند به تحصیل در کشور آلمان بوده و همواره یکی از اولویت های آنان می باشد. ۲۷ دانشگاه ها از دانشگاه های خوب دنیا در آلمان مورد تایید وزارت بهداشت ایران بوده وبه متقاضیان توصیه می شود دانشگاه هایی را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند که در این لیست قرار گرفته باشد. این لیست را می توانید در لینک ملاحظه کنید

لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم را درلینک زیر مشاهده کنید

 http://grad.saorg.ir/دانش-آموختگان-خارج/سطح-بندی-دانشگاه-های-خارج-از-کشور/سطحبندی-دانشگاههای-بعد-از-2017/آلمان

دو راه جهت اخذ پذیرش در رشته های پزشکی و دندانپزشکی در آلمان وجود دارد:

متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی در آلمان باید قبولی کنکور ایران را داشته باشد. متقاضیان باید بدانند تحصیل در این نوع رشته ها با آزمون ورودی همراه است و فرد باید در آزمون ورودی این رشته ها شرکت کرده و نمره قبولی را اخذ کند. آزمون های ورودی به زبان آلمانی است و فرد باید حداقل سطح زبان آلمانی B2 را داشته باشد تا بتواند در این آزمون شرکت کند.

اگر متقاضی، قبولی کنکور ایران را نداشته باشد می تواند در کالج های آلمانی ثبت نام کرده و واحدهای تخصصی علوم پایه مانند زیست شناسی را بگذراند و سپس در آزمون ورودی پزشکی و دندانپزشکی در آلمان شرکت کند. نکته قابل توجه این است که تحصیل در کالج یکساله بوده و فرد باید هزینه تحصیل در کالج را بپردازد. اما هزینه تحصیل در دانشگاه رایگان بوده و متفاوت از کالج می باشد.

شروع سال تحصیلی در رشته های پزشکی و دندانپزشکی در آلمان از سپتامبر بوده و دانشگاه ها در ماه های دیگر مانند ژانویه پذیرش این رشته ها را ندارند.

مورد مهم دیگری که وجود دارد شرط سنی سفارت آلمان برای اخذ پذیرش در این رشته ها است. افرادی که متقاضی این رشته ها می باشند نباید سن بالای ۲۴ سال داشته باشند مگر اینکه برای سفارت دلیل قابل قبولی ارائه دهند چون گپ تحصیلی برای سفارت آلمان بسیار مهم است و باید دلیل این قاصله را بداند.

مدت زمان تحصیل در رشته پزشکی در آلمان حدود ۶ سال و برای دندانپزشکی ۵ سال است. مدرک پزشکی عمومی در آلمان به عنوان کارشناسی ارشد محسوب می شود و افرادی که این مدرک را داشته باشند می توانند با آن پروانه پزشکی دریافت کنند و در صورت علاقه می توانند وارد بحث دکترا شوند و برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا اقدام کنند.

افرادی که رشته های پزشکی یا دندانپزشکی در آلمان را ادامه داده و فارغ التحصیل می شوند شانس اخذ اقامت در این کشور را نیز دارند.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و مشاوره رایگان با موسسه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

 

تحصیل در آلمان دانشگاه اشتوتگارت

تحصیل در آلمان دانشگاه اشتوتگارت

كارشناسى ارشد Computational Linguistics

دانشگاه اشتوتگارت در آلمان

زبان تحصيل: انگليسى

شهريه: رايگان

هزینه خدمات: ١٧٠ يورو در ترم

مدرك زبان مورد نياز انگليسى: آيلتس ٦ يا تافل ٨٠

 تحصيلات مورد نياز: كارشناسى در يكى از رشته هاى علوم كامپيوتر ، زبان شناسى محاسباتى و رشته هاى مشابه.

متوسط هزينه هاى زندگى ٧٥٠ يورو در ماه

شروع تحصيل: مارچ ٢٠١٨

موقعيت براى كار دانشجويى وجود دارد.

مهلت تحويل مدارك: حداكثر تا ١٥ خرداد

برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

موقعیت دکتری در آلمان

موقعیت دکتری در آلمان

رشته تحصیلی ژئوفيزيك: ١)الكترومغناطيس-مگنتوتلوريك و٢) مدلسازى با تلفيق داده ها

شهريه: پذيرفته شدگان بورسيه كامل خواهند داشت.

شرایط مورد نیاز

تحصيلات مورد نياز: كارشناسى ارشد در رشته هاى ژئوفيزيك و يا زمين شناسى.

⁣تسلط به يكى از زبان هاى برنامه نويسى مانندC ++،  Python, Fortran

مدرك زبان نيازى نيست اما دانستن انگليسى و آلمانی لازم است. (براى پوزيشن دوم فقط انگليسى لازم است)

شروع تحصيل: اكتبر ٢٠١٧

مهلت اپلاى:١٩ جون براى پوزيشن اول و ٢٨ جون براى پوزيشن دوم

برای اطلاعات بیشتر و گرفتن پوزیشن با گروه آتیه آفرینان ایرانیان تماس حاصل فرمایید. 22226777-021

مزیت های تحصیل در آلمان

مزیت های تحصیل در آلمان

یکی ازمزیتهای تحصیل درآلمان امکان کار پس ازفارق التحصیل شدن درکشورهای مختلف دنیاست
تقریبا تمام کمپانیهای بزرگ دنیا دانشگاه های آلمان و مدارک صادر شده ازسوی آن ها را تایید میکنند
دانشجویان در دانشگاه های آلمان بعد پایان تحصیلات بمدت 1.5 سال اجازه دارند در آلمان دنبال کارباشند.در صورت پیداکردن شغل مناسب بعداز حداقل 2سال کارو پرداخت مالیات امکان درخواست اقامت دائم در آلمان دارند
دانشجو در آلمان اجازه دارد ۲۰ ساعت در هفته کار کند. در ایام تعطیلی دانشگاه ها اجازه کار تمام وقت دارد.
حقوق یک کار دانشجویی ساده در آلمان ساعتی بین ۱۰ – ۸ یورو است.
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151