تحصیل در آلمان (با در نظر گرفتن تغیرات سال تحصیلی 2017)

تحصیل در آلمان (با در نظر گرفتن تغیرات سال تحصیلی 2017)

در دانشگاه‌های آلمان در حال حاضر حدود 2 میلیون دانشجو مشغول به تحصیل هستند. تقریباً نیمی از این دانشجویان یعنی ۴۸٪ را بانوان تشکیل میدهند. بطور کلی بیش از۳۷۶ مرکز آموزش عالی در آلمان که شامل ۱۰۲ دانشگاه، ۱۷۰ مدرسه عالی تخصصی، و ۶۷ مرکز خصوصی آموزش عالی امکان تحصیل را دراختیار داوطلبان قرار میدهند. در سالهای اخیر تعداد دانشجویان خارجی در آلمان رشد قابل توجهی داشته است. تنها کشورهای اندکی در اروپا مانند آلمان اینگونه امکانات متنوع برای تحصیلات عالیه را در اختیار قرار میدهند.
چرا آلمان؟
تحصیل در آلمان یکی از محبوب ترین گزینههای تحصیلات بین المللی به شمار می رود و کشور آلمان هر سال پذیرای تعداد زیادی از دانشجویان از سرتاسر دنیا می باشد. از عوامل این محبوبیت می توان به موارد زیر اشارهکرد:
تحصیل با هزینه پایین در دانشگاههای دولتی و خصوصی در قیاس با سایر کشورهای اروپایی و امریکایی
وجود دانشگاههای برتر دنیا در کشور آلمان
امکان تمدید ویزا (به مدت 18 ماه) پس ازاتمام تحصیل به منظور پیدا کردن کار و اخذ اقامت دائم آلمان
امکان تحصیل به زبان انگلیسی در برخی رشته ها و دانشگاهها
امکان سفر به تمامی مناطق اتحادیه اروپا با ویزای دانشجویی آلمان
امکان کار دانشجویی و پوشش نسبی هزینه ها
امکان اخذ پذیرش بدون مدرک زبان و محدودیت سنی از برخی از دانشگاهها
امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر 18 سال
امکان اخذ پذیرش با دیپلم 11 ساله (بدون پیش دانشگاهی) از برخی دانشگاههای خصوصی
تحصیل در مقطع کارشناسی
مقطع کارشناسی در آلمان یک دوره ۳ تا ۵ ساله می باشد . برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی در دانشگاههای دولتی متقاضیان عزیز باید دارای مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و همچنین مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی باشند (فقط رشته های غیر پزشکی).
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
مقطع کارشناسی ارشد در آلمان یک دوره ۱ تا ۳ ساله می باشد که به زبان آلمانی و در برخیدانشگاهها به زبان انگلیسی ارائه می شود. با تغییر برخی از قوانین آموزشی آلمان درحال حاضر دانشجویان ایرانی که دارای مدرک کارشناسی از هر دانشگاهی (دولتی، آزاد، پیامنور و علمی کاربردی) و همچنین مدرک زبان آلمانی B1 یا آیلتس 6 به بالا (برای تحصیل به زبان انگلیسی) باشند می توانند مستقیماً برای دوره کارشناسی ارشد در آلمان اقدام کنند. البته به ندرت برخی دانشگاههای خصوصی بدون مدرک زبان در صورت موفقیت داوطلب در یک آزمون داخلی زبان اقدام به صدور پذیرش می نمایند.
با توجه به نیاز روز افزون کشور آلمان به مهاجرین متخصص و تسهیل قوانین مهاجرت هم اکنون تحصیل بهترین روش برای ورود به جامعه فرهیخته این کشور و دست یابی به جایگاه شغلی شایسته و کسب اقامت دائم این کشور میباشد.
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
با مجوز رسمی از وزارت علوم
شماره تماس 02122226777

نکات مهم اخذ پذیرش و تحصیل در آلمان

بر خلاف بسیاری از کشورها که با داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی ایران، دانشجوی کارشناسی در دانشگاه های خود میپذیرند، آلمان از این قاعده مستثنی است. بدین معنا که فرد تنها با ۱۲ تحصیل در ایران (داشتن مدرک پیش دانشگاهی) نمیتواند مستقیم وارد دانشگاه شود و لازم است حتما قبولی در کنکور سراسری ایران در رشته مورد نظر خود را داشته باشد تا بتواند وارد آن رشته در دانشگاه های آلمان شود.
حال اگر فردی نتواند یا تمایل نداشته باشد که قبولی کنکور سراسری را داشته باشد، برای ورود به دانشگاه باید ابتدا یک دوره یک ساله کالج را بگذراند. برای ورود به کالج باید در آزمون ورودی آن که معمولا در قالب یک آزمون به زبان آلمانی است قبول شود. بنابراین داوطلب جهت ورود به دوره کالج نیز باید تا حدودی زبان آلمانی را بداند. تحصیل در کالج های دولتی آلمان تنها به زبان آلمانی امکان پذیر است. نمرات و معدل فرد متقاضی در ایران باید بالای ۱۸ باشد تا شانس بیشتری برای پذیرش کالج داشته باشد. پس از اتمام این دوره یک ساله (دو ترم تحصیلی) متقاضیان باید در امتحان پایانی این دوره شرکت کنند که بر اساس نمراتی که در این آزمون اخذ میشود و انتخاب رشته شان، در دانشگاه های مختلف آلمان پذیرفته میشوند.
تحصیل در بیشتر کالج های دولتی آلمان رایگان است و تنها هزینه ای که متقاضی پرداخت میکند هزینه خدمات دانشجویی است. این هزینه بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ یورو برای هر سال متفاوت است. اما اگر کسی بخواهد در کالج هایی که به زبان انگلیسی تدریس می شود تحصیل کنند باید وارد کالج های خصوصی آلمان شود که هزینه سالیانه آن بیشتر از ۸۰۰۰ یورو می باشد. ضمن اینکه این کالج ها اکثرا رشته های فنی و انسانی را برگزار میکنند.
اما اگر فردی به عنوان مثال در رشته دندانپزشکی در کنکور سراسری پذیرفته شود میتواند در دانشگاه های آلمان وارد رشته دندانپزشکی شود و دیگر نیازی به گذراندن کالج نمی باشد. همچنین اگر فردی در ایران سال سوم دانشگاه باشد نیازی به گذراندن کالج ندارد و میتواند مستقیم وارد دوره کارشناسی در دانشگاه های آلمان شود.
در مواردی نیز و با شرایط خاص میتوان به کمک موسسه آتیه آفرینان بدون قبولی کنکور نیز وارد دانشگاه در دوره کارشناسی شد.
این شرایط شامل موارد زیر است:
1.وقفه تحصیلی متقاضیان نباید بیش از ۲ سال پس از اتمام دوره پیش دانشگاهی باشد.
2. معدل دیپلم و پیش دانشگاهی فرد نباید کمتر از ۱۵ باشد
3. متقاضی باید مدرک زبان آلمانی در حد B1 را داشته باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

مدارک لازم جهت پذیرش دانشگاه های آلمان

1.ترجمه و تأیید ریز نمرات تحصیلی ( دیپلم، پیش‌دانشگاهی، کاردانی، لیسانس و فوق‌لیسانس )
2. اصل و کپی از پاسپورت متقاضی
3.گواهی قبولی در کنکور سراسری (برای متقاضیان دوره کارشناسی)
4. مدرک زبان
5.انگیزه نامه SOP
6. توصیه نامه از اساتید ۳ عدد (Recommendation letter)
7.رزومه (CV)
8.سابقه کار
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
با مجوز رسمی از وزارت علوم
شماره تماس 02122226777

نكاتي مهم و ضروري در مورد ويزاي تحصيلي آلمان براي متاهلين و شرايط اجازه كار برای مجرد ها و متاهلين

نكاتي مهم و ضروري در مورد ويزاي تحصيلي آلمان براي متاهلين و شرايط اجازه كار برای مجرد ها و متاهلين

 

در صورتيكه يكي از زوجين پذيرش تحصيلي از دانشگاههاي آلمان را دارا باشد ، همزمان همسر وي و فرزندان زير ١٨ سال ميتوانند براي ويزاي همراه نيز اقدام كنند و باهم وارد كشور آلمان شوند .
همسري كه ويزاي همراه دريافت ميكند اجازه ي تحصيل و كار نخواهد داشت .
همچنين شخصي كه با ويزاي همراه وارد كشور آلمان شده است آن ويزا قابل تبديل به دانشجويي نميباشد .
فرزندان اجازه ي تحصيل رايگان در موسسات و مدارس آموزشي آلمان را دارند .
اما جهت اينكه خانواده ها درصد دريافت ويزايشان بالاتر برود ، لذا پيشنهاد ميشود كه زوجين هر دو نفر پذيرش تحصيلي داشته باشند و براي ويزاي دانشجويي اقدام كنند و هر دو از يك دانشگاه .
در طول دوره ي تحصيل كليه ي دانشجويان اجازه ي كار دارند به مدت هفته اي ٢٠ ساعت .
به ازاي هر ساعت كار دانشجويي يك دانشجو ميتواند ساعتي ٨ يورو ( مينيمم ) درامد داشته باشد .
دانشجويان اجازه ي كار در داخل و يا خارج از دانشگاه را دارا ميباشند .
كار دانشجويي ميتواند هم مرتبط و هم غير مرتبط با رشته ي تحصيلي دانشجو باشد .
پس از اتمام تحصيل ، دولت آلمان ١٨ ماه به دانشجويان فرصت يافتن شغل ميدهد و از لحظه اي كه دانشجويان كار پيدا ميكنند ، اگه ٣ سال با ويزاي كاري زندگي كنند و به مدت ٦٠ ماه ماليات پرداخت كرده باشند ( از شروع تحصيل ) ، لذا اقامت دائم دريافت خواهند كرد .
هزينه هاي زندگي در آلمان ( ماهانه ) ٦٥٠ يورو بطور متوسط ميباشد و البته در شهر هاي بزرگ همچون مونيخ و هامبورگ به ٨٠٠ يورو در ماه نيز ميرسد.
شهريه ي دانشگاههاي آلمان در حد رايگان ميباشد بين ترمي ٢٠٠ الي ٥٠٠ يورو
پروسه انجام اخذ پذيرش از دانشگاههاي آلمان تقريبا ٣ ماه زمان ميبرد و همچنين پروسه ي انجام ويزاي دانشجويي آلمان ٨ الي ١٠ هفته .
عموما جهت درخواست پذيرش از طريق گروه اعزام پارسيان متقاضيان عزيز نيازي به ارائه ي مدرك زبان آلماني را ندارند .
متقاضياني كه پذيرش دانشگاه ( آلماني زبان دارند ) جهت اقدام براي ويزا حتما داشتن مدرك زبان آلماني سطح B1 اجباري ميباشد .
بديهيست تا زماني كه متقاضيان عزيز مدرك زبان آلماني B1 را دريافت ميكنند ، پذيرش تحصيلي باطل نخواهد شد و قابل آبديت ميباشد .
متقاضياني كه داراي پذيرش از پروگرام هاي انگليسي زبان ميباشند ، از ارائه ي مدرك زبان آلماني سطح B1 به سفارت معاف ميباشند .
فقط متقاضياني ميتوانند براي پروگرام هاي انگليسي زبان ( ارشد ) اقدام كنند كه داراي معدل ليسانس بالاي ١٥ باشند .و معدلين زير ١٥ از شانس بسيار ضعيفي براي گرفتن پذيرش انگليسي زبان برخوردار هستند .
متقاضيان ليسانس و ارشد ( آلماني زبان ) كه داراي معدل بالاي ١٢ باشند امكان درخواست پذيرش براي آنها وجود دارد .
متقاضيان دكترا فقط اخذ پذيرش به زبان انگليسي انجام ميدهيم و در خيلي از مواقع حتي نياز به داشتن مدرك آيلتس يا تافل نميباشد زيرا سطح زبان شما از طريق مصاحبه ي اسكايپ با استاد مربوطه بررسي خواهد شد
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021