اقدامات پس از ورود به اتریش جهت اخذ کارت اقامت دانشجویی

اقدامات پس از ورود به اتریش جهت اخذ کارت اقامت دانشجویی

اشخاصی که با ویزای دانشجویی وارد اتریش شده اند، بعد از مستقر شدن در خوابگاه یا خانه ای که برای اقامت خود اجاره کرده اند باید به سرعت کارهای زیر را به ترتیب انجام دهند.
1. ثبت محل سکونت (Meldezettel)
2. ثبت نام دانشگاه و در صورت نیاز کلاس زبان
3. باز کردن حساب بانکی و دریافت موجودی حساب برای ارائه به شهرداری وین
4. ثبت نام و قرارداد بیمه (WGKK)
5. ارئه مدارک فوق به شهرداری(magistrat) و درخواست اقامت یکساله (اقامت دانشجویی)
توجه داشته باشید که موارد 1، 4 و 5 شامل همراه دانشجو (همسر دانشجو) می شود!
از آنجایی که مدت اعتبار ویزای اولیه دانشجویی 3 ماه می باشد، دانشجویان می توانند برای باز کردن حساب بانکی، بیمه و درخواست اقامت در اواخر تاریخ ویزای موقت خود اقدام کنند. در این صورت باید توجه داشته باشید که با ویزای موقت خود قادر به خروج از محدوده شینگن نیستید و در صورت خروج دیگر اجازه ورود ندارید.
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
با مجوز رسمی از وزارت علوم
شماره تماس 02122226777

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151