تحصیل داروسازی در اتریش

تحصیل داروسازی در اتریش

در کشور اتریش 3 دانشگاه داروسازی معروف وجود دارد . اکثر افراد تمایل دارند که برای تحصیل داروسازی در اتریش پذیرش یکی از این سه دانشگاه را دریافت کنند که در ادامه به معرفی شرایط هر کدام می پردازیم .

 

برای ثبت شرکت در اتریش اتریش می توانید مقاله " ثبت شرکت در اتریش " را بخوانید .

 

 

 

تحصیل داروسازی در اتریش دانشگاه وین در کشور اتریش

برای ورود به دانشگاه داروسازی وین داوطلب باید به صورت آنلاین برای آزمون ورودی دانشگاه ثبت نام کند . سپس داوطلب باید باید در آزمون ورودی مرحله یک شرکت کند . پس از آن داوطلب باید در آزمون ورودی مرحله دو شرکت کند . پس از بررسی و ارزیابی آزمون داوطلب نتیجه ی آن برای داوطلب از طریق ایمیل ارسال می شود .

 

توصیه می کنم که مقاله مهاجرت به اتریش را هم مطالعه نمایید .

 

تحصیل داروسازی در اتریش دانشگاه گراتس در کشور اتریش

برای ورود به این دانشگاه داوطلب باید دارای مدرک زبان C1 باشد زیرا تحصیل در این دانشگاه به زبان آلمانی می باشد . داوطلب باید مدرک زبان و سایر مدارک خود را از طریق ایمیل یا به صورت حضوری به امور دانشگاهی دانشگاه گراتس تحویل دهد . همچنین داوطلب باید در آزمون ورودی این دانشگاه قبول شود .

 

توضیحات کامل و مفصل درباره روش های اقامت در کشور اتریش در مقاله اقامت اتریش وجود دارد .

 

تحصیل داروسازی در اتریش دانشگاه اینسبورک در کشور اتریش

طول دوره تحصیلی در این دانشگاه 6 ترم می باشد . دانشجو برای ورود به این دانشگاه باید مدرک دیپلم خود را ارائه دهد و در آزمون ورودی این دانشگاه نیز شرکت کند . اگر داوطلب در آزمون ورودی دانشگاه شرکت نکند باید حداقل 10 ساعت در کلاس ها ی تعیین شده شرکت کند و دروس رشته ی زیست و شیمی را مطالعه کند . آزمون هایی که دانشجو یان باید برای ورود به ترم اول دانشگاه اینسبورک بگذراند عبارتند از : آزمون شیمی عمومی ویژه ی دانشجویان داروسازی ، آزمون زیست عمومی و زیست سلولی ، ارائه ی یک مقاله در زمینه ی دارو سازی و آزمون ریاضی و آمار .

 

جهت کسب اطلاعات کامل تر می توانید مقاله تحصیل در اتریش را مطالعه نمایید .

 

تحصیل دکتری داروسازی در اتریش

برای ورود به مقطع دکتری دارو سازی در کشور اتریش دانشجو باید در آزمون ورودی دانشگاه شرکت کند و همچنین دارای مدرک زبان آلمانی B2 باشد . طول دوره ی دکتری داروسازی در کشور اتریش 6 سال می باشد و شهریه ی هر ترم در این دوره 380 یورو می شود .

 

اگر می خواهید دربارۀ تحصیل داروسازی در اتریش اطلاعات بیشتری کسب نمایید می توانید به سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه کنید و مقالۀ " تحصیل دارو سازی در اتریش " را مطالعه نمایید .

پاسخ به سوالات تحصیل در اتریش

زبان
پروسه زبان در اتریش به این صورت است که دانشجو ۲ سال یا به عبارتی ۴ ترم اجازه یادگیری زبان در اتریش را دارد. ( قبلا ۳ ترم بود ولی جدیدا به ۴ ترم افزایش پیدا کرده.)
در اتریش کالج های زبان متعددی وجود دارد که معتبرترین آن sprachzentrum است . و موسسه اورینت دیگر کالجهای معتبر هستن VWO
شهریه دوره های زبان ترمی ۱۱۵۰ یورو می باشد.
ترم زمستان از سپتامبر تا فوریه و ترم بهار از مارس تا ژوین است
دانشجو می تواند در ترم‌تابستان هم زبان فراگیرد، ولی این ترم‌کوتاه ‌و فشرده می باشد و جزو ترم محاسبه ‌نمی شود.
هر سطح به ۲ قسمت ۱.۱‌و ۱.۲ تقسیم‌ می شود
ترم اول ازA0تا A2.1
ترم دوم ازA2.2تا B1
ترم سوم B2
دانشجو آخر هر ترم باید در امتحان شرکت کند
دانشجو می تواند در آزمون ‌تعیین سطح شرکت کند و در صورت کسب امتیاز بالاتر در ترم های بالاتر شرکت کند.
امتحان EPD را فقط موسسه VWO برگزار می کند ولی آزمون ÖSD را تقریبا تمام موسسات.
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
با مجوز رسمی از وزارت علوم
شماره تماس 02122226777

تحصیل پزشکی در اتریش

تحصیل پزشکی در اتریش

افراد زیادی از کشور ایران و همچنین سایر کشور های خارجی قصد دارند که برای تحصیل پزشکی به کشور اتریش مهاجرت کنند . در این مقاله به تحصیل پزشکی در اتریش پرداخته می شود .

متقاضیان پس از اخذ اقامت تحصیلی در کشور اتریش و دریافت پذیرش تحصیلی اتریش می توانند برای دریافت تابعیت این کشور یا شهروندی آن اقدام نمایند .

 

 

در کشور اتریش تحصیل پزشکی رایگان است به همین جهت افراد زیادی تمایل دارند که برای تحصیل پزشکی به کشور اتریش مهاجرت کنند . برای ورود به دانشگاه های پزشکی اتریش فرد باید به زبان آلمانی مسلط باشد و مدرک زبان آلمانی داشته باشد . همچنین باید توجه داشته باشید که آزمون ورودی دانشگاه های پزشکی اتریش به زبان آلمانی می باشد و در صورتی که شما تسلط کافی به زبان آلمانی را نداشته باشید نمی توانید در آزمون ورودی دانشگاه موفق شوید .

 

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله مهاجرت به اتریش را مطالعه نمایید .

 

تحصیل پزشکی در اتریش - دانشگاه های علوم پزشکی مورد تایید وزارت علوم ایران در کشور اتریش

  • دانشگاه علوم پزشکی وین در کشور اتریش
  • دانشگاه اینسبروک در کشور اتریش
  • دانشگاه گراتس در کشور اتریش
  • دانشگاه وین در کشور اتریش

 

با تحصیل در کشور اتریش شما می توانید اجازه اقامت اتریش را کسب نمایید .

 

تحصیل پزشکی در اتریش - مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی اتریش

  1. درخواست برای پذیرش در دانشگاه
  2. اثبات ملیت متقاضی
  3. کپی از شناسنامه متقاضی
  4. مدرک زبان آلمانی متقاضی
  5. ترجمه ی مدارک متقاضی به زبان آلمانی

 

تحصیل پزشکی در اتریش - هزینه تحصیل پزشکی در اتریش

با توجه به این که هزینه تحصیل پزشکی در کشور اتریش رایگان می باشد شما فقط باید مبلغی تقریباً بین 1000 تا 2000 یورو برای انجام ثبت نام اولیه ی خود در دانشگاه پرداخت کنید . هزینه های زندگی دانشجویی در کشور اتریش برای هر فرد با توجه به نوع زندگی او متفاوت است اما در حالت کلی هزینه ی زندگی دانشجویی در کشور اتریش برای هر فرد ماهیانه بین 700 تا 1000 یورو خواهد شد .

 

برای دریافت ویزای کشور اتریش روش های گوناگونی وجود دارد که یکی از آن ها تحصیل در اتریش می باشد .

 

 جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحصیل پزشکی در اتریش به سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه نمایید .

اقدامات پس از ورود به اتریش جهت اخذ کارت اقامت دانشجویی

اشخاصی که با ویزای دانشجویی وارد اتریش شده اند، بعد از مستقر شدن در خوابگاه یا خانه ای که برای اقامت خود اجاره کرده اند باید به سرعت کارهای زیر را به ترتیب انجام دهند.
1. ثبت محل سکونت (Meldezettel)
2. ثبت نام دانشگاه و در صورت نیاز کلاس زبان
3. باز کردن حساب بانکی و دریافت موجودی حساب برای ارائه به شهرداری وین
4. ثبت نام و قرارداد بیمه (WGKK)
5. ارئه مدارک فوق به شهرداری(magistrat) و درخواست اقامت یکساله (اقامت دانشجویی)
توجه داشته باشید که موارد 1، 4 و 5 شامل همراه دانشجو (همسر دانشجو) می شود!
از آنجایی که مدت اعتبار ویزای اولیه دانشجویی 3 ماه می باشد، دانشجویان می توانند برای باز کردن حساب بانکی، بیمه و درخواست اقامت در اواخر تاریخ ویزای موقت خود اقدام کنند. در این صورت باید توجه داشته باشید که با ویزای موقت خود قادر به خروج از محدوده شینگن نیستید و در صورت خروج دیگر اجازه ورود ندارید.
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
با مجوز رسمی از وزارت علوم
شماره تماس 02122226777

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151