دانشگاه اینسبروک ( University of Innsbruck )

دانشگاه اینسبروک ( University of Innsbruck )

در این مقاله به بررسی و معرفی دانشگاه اینسبروک ( University of Innsbruck ) می پردازیم .

 

 

دانشگاه اینسبروک که در کشور اتریش قرار دارد برنامه ی کامل مطالعاتی را برای دانشجویان خود ارائه می دهد . این دانشگاه در مرکز اروپا و مرکز رشته کوه های آلپ انتخاب شده است .

 

دانشگاه اینسبروک دارای بیش از 4400 کارمند و 27000 دانشجو می باشد .

 

دانشگاه اینسبروک دانشکده های دانشگاه اینسبروک

دانشکده های دانشگاه ایسنبورک عبارت اند از :

  • دانشکده معماری در دانشگاه اینسبروک
  • دانشکده زیست شناسی در دانشگاه اینسبروک
  • دانشکده الهیات کاتولیک در دانشگاه اینسبروک
  • دانشکده شیمی و داروسازی در دانشگاه اینسبروک
  • دانشکده اقتصاد و آماردانشکده آموزش و پرورش در دانشگاه اینسبروک
  • دانشکده علوم و مهندسی ( که قبلا دانشکده مهندسی عمران ) در دانشگاه اینسبروک
  • دانشکده جغرافیایی و علوم جوی در دانشگاه اینسبروک
  • دانشکده علوم انسانی در دانشگاه اینسبروک
  • دانشکده حقوق در دانشگاه اینسبروک
  • دانشکده ریاضی در دانشگاه اینسبروک
  • علوم کامپیوتر و فیزیک در دانشگاه اینسبروک
  • دانشکده روان شناسی و علوم ورزشی در دانشگاه اینسبروک
  • مدیریت دانشگاه اینسبروک
  • مدرسه آموزش و پرورش
  • مدرسه علوم سیاسی و جامعه شناسی

 

دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه ایسنبورک باید دارای مدرک زبان آلمانی رسمی باشند به عنوان مثال مدرک زبان موسسه گوته معتبر است .  در این دانشگاه در در تابستان به مدت 3 هفته دوره ی عمومی و 6 هفته دوره ی تخصصی آموزش زبان آلمانی برگزار می شود که هزینه دوره عمومی 460 یورو و هزینه دوره تخصصی 920 یورو می شود .

 

دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه اینسبروک باید حدود 36336 یورو به عنوان شهریه پرداخت نمایند .

 

مسئول پذیرش دانشگاه اینسبروک دپارتمان پذیرش می باشد و شما برای اطلاع از نحوه پذیرش در دانشگاه اینسبروک و جزئیات لازم می تونید به سایت  https://www.uibk.ac.at/studium/ مراجعه نمایید .

 

جهت آشنایی بیشتر با دانشگاه اینسبروک ( University of Innsbruck ) می توانید به سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه نمایید .

 

تحصیل دکتری در اتریش

تحصیل دکتری در اتریش

علاقه مندان به تحصیل دکتری در اتریش باید درخواست خود را در ماه سپتامبر یا ماه ژانویه ارسال نمایند . همچنین داوطلبانی که بخواهند از بورسیه تحصیلی برای تحصیل دکتری در اتریش استفاده نمایند باید در مصاحبه شرکت نمایند .

 

دانشجویانی که می خواهند برای تحصیل دکتری در اتریش اقدام نمایند باید دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند . تحصیل دکتری در اتریش هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی ارائه می شود . برای تحصیل به زبان آلمانی دانشجو باید مدرک زبان آلمانی حداقل در سطح DSH II را ارائه دهد و در صورتی که دانشجو بخواهد به زبان انگلیسی تحصیل نماید باید مدرک آیلتس یا تافل داشته باشد . البته در صورتی که زبان مادری دانشجو انگلیسی باشد نیازی به رائه مدرک زبان آلمانی نمی باشد .

 

لازم به ذکر است که داوطلب باید برای تحصیل دکتری در اتریش تمام مدارک خود را آماده کرده باشد زیرا در اتریش روند اداری بسیار جدی می باشد . اگر مدارک لازم برای تحصیل دکتری در اتریش که دانشجو دارد از کشور آلمان صادر نشده باشد باید به زبان آلمانی ترجمه شود و از طرف یک وکیل حرفه ای تایید شود . همچنین مدارکی که اصل آن ها به زبان انگلیسی باشد مورد تایید می باشد .

 

هزینه ی تحصیل دکتری در اتریش برای شهروندان اتریشی در هر ترم 360 یورو و برای سایر افراد 700 یورو در هر ترم می شود .

 

تحصیل دکتری در اتریش - مدارک لازم جهت تحصیل دکتری در اتریش

  • تکمیل فرم درخواست
  • فتوکپی تمام مدارک تحصیلی قبلی داوطلب
  • فتوکپی ریزنمرات و امتیازECTS دو برنامه تحصیلی داوطلب در مقاطع قبلی
  • اطلاعات ، برنامه هفتگی و امتیازECTS داوطلب در مقطع کارشناسی ارشد
  • مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی
  • توضیحاتی درباره اهداف و علایق و دلیل تحصیل دکتری در اتریش در قالب یک نامه
  • رزومه کاری و تحصیلی داوطلب

شما می توانید با مراجعه به سایت آتیه آفرینان ایرانیان اطلاعات بیشتری در زمینه تحصیل دکتری در اتریش کسب نمایید .

 

 

 

 

 

 

 

تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش

کشور اتریش تقریباً 60000 دانشجوی بین المللی دارد و ششمین کشور در اروپا از نظر محبوبیت برای تحصیلات بین المللی است .  طول دوره ی کارشناسی ارشد در اتریش معمولاً دو سال می باشد . هزینه ی تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش برای دانشجویان بین المللی تقریبا 700 یورو در ترم می شود . تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش به زبان آلمانی ارائه می شود . البته بسیاری از برنامه های کارشناسی ارشد در کشور اتریش به زبان انگلیسی ارائه می شوند .

 

جهت ورود به تمام مراکز آموزش عالی در اتریش دانشجو باید دارای مدرک Reifeprufungszeugins باشد . داوطلبان جهت ورود به بعضی رشته ها باید در آزمون ورودی دانشگاه شرکت کنند اگر در آزمون ورودی قبول نشوند نمی توانند به تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه مورد نظر بپردازند .

 

دانشجویانی که شهروند کشور اتریش هستند برای ثبت نام مقطع فوق لیسانس در دانشگاه باید مبلغ 360 یورو پرداخت نمایند و سایر دانشجویان باید مبلغ 726 یورو برای ثبت نام در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه مورد نظر پرداخت نمایند .

 

تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش مدارک لازم جهت تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش

مدارک لازم جهت تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش به شرح زیر می باشد .

  • تکمیل فرم درخواست
  • انگیزه نامه برای تحصیل در رشته و دانشگاه مورد نظر در اتریش
  • رزومه کامل و مستند ( باید قابلیت استعلام داشته باشد )
  • توصیه نامه از دو استاد در دانشگاه های کشور ایران
  • ترجمه مدرک دیپلم به زبان آلمانی
  • ترجمه ریزنمرات دیپلم به زبان آلمانی
  • ترجمه مدرک پیش دانشگاهی
  • ترجمه ریزنمرات پیش دانشگاهی
  • ترجمه مدرک کاردانی ( در صورت وجود )
  • ترجمه ریزنمرات مدرک کاردانی ( در صورت وجود )
  • ترجمه مدرک لیساس
  • ترجمه ریز نمرات لیسانس
  • فتوکپی صفحه اول پاسپورت یا ترجمه شناسنامه ( به زبان نگلیسی یا آلمانی )
  • گواهی عدم منع تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ( اگر دارای مهر و لوگو به زبان انگلیسی باشد مورد تایید می باشد و لازم نیست ترجمه شود . )
  • گواهی اشتغال به تحصیل از وزارت علوم در مقطع تحصیلی مربوطه که به زبان آلمانی ترجمه شده است .

 

 

 

 

دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در اتریش

دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در اتریش

در این مقاله قصد داریم که دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در اتریش را معرفی نماییم .

 

برای تحصیل در کشور های مختلف دنیا دانشجویان باید ابتدا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه نمایند و از شرایط لازم برای پذیرش و تحصیل در دانشگاه مورد نظر مطلع شوند . پس از اینکه دانشجویان پذیرش دانشگاه مورد نظر را دریافت نمایند باید برای دریافت ویزای دانشجویی آن کشور اقدام کنند . اگر دانشجویان نتوانند ویزای دانشجویی دریافت کنند نمی توانند در کشور مورد نظر اقامت داشته باشند .

 

 

همانطور که در مقاله های قبلی که در سایت منتشر کردیم ، گفتیم یکی از روش های مهاجرت به کشور های خارجی از جمله کشور اتریش مهاجرت تحصیلی می باشد . در صورتی که دانشجویان بتوانند پذیرش یک دانشگاه در اتریش را دریافت کنند می توانند برای دریافت ویزای دانشجویی اتریش و مهاجرت تحصیلی به اتریش اقدام نمایند .

 

با مهاجرت به کشور اتریش در واقع دانشجویان اجازه اقامت در اتریش را کسب کرده اند . بسیاری از دانشجویان پس از اتمام دوره ی تحصیل خود در اتریش در همان کشور مشغول به کار می شوند و ویزای دانشجویی خود را به ویزای کاری اتریش تبدیل می کنند . پس از چند سال کار در کشور اتریش هم می توانند برای دریافت اقامت دائم اتریش اقدام نمایند .

 

بنابراین تحصیل در اتریش گام مهمی برای گرفتن تصمیمات زندگی و ایجاد شرایط مختلف زندگی در اتریش می باشد . اما باید توجه داشته باشید که برای تحصیل در اتریش باید از یکی از دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در اتریش پذیرش بگیرید .

 

کشور اتریش دارای دانشگاه های با کیفیتی است . تقریبا تمام رشته ها در دانشگاه های  کشور اتریش تدریس می شوند . دانشجویان ایرانی برای تحصیل در اتریش ابتدا باید از دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در اتریش پذیرش بگیرند . دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در اتریش عبارتند از :

 

  • University of Vienna
  • Johannes Kepler University of Linz
  • Med University Vienna
  • Med University Graz
  • Med University Innsbruk
  • Karl-Franzens University Graz

 

 

 

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151