پاسخ به سوالات تحصیل در اتریش

زبان
پروسه زبان در اتریش به این صورت است که دانشجو ۲ سال یا به عبارتی ۴ ترم اجازه یادگیری زبان در اتریش را دارد. ( قبلا ۳ ترم بود ولی جدیدا به ۴ ترم افزایش پیدا کرده.)
در اتریش کالج های زبان متعددی وجود دارد که معتبرترین آن sprachzentrum است . و موسسه اورینت دیگر کالجهای معتبر هستن VWO
شهریه دوره های زبان ترمی ۱۱۵۰ یورو می باشد.
ترم زمستان از سپتامبر تا فوریه و ترم بهار از مارس تا ژوین است
دانشجو می تواند در ترم‌تابستان هم زبان فراگیرد، ولی این ترم‌کوتاه ‌و فشرده می باشد و جزو ترم محاسبه ‌نمی شود.
هر سطح به ۲ قسمت ۱.۱‌و ۱.۲ تقسیم‌ می شود
ترم اول ازA0تا A2.1
ترم دوم ازA2.2تا B1
ترم سوم B2
دانشجو آخر هر ترم باید در امتحان شرکت کند
دانشجو می تواند در آزمون ‌تعیین سطح شرکت کند و در صورت کسب امتیاز بالاتر در ترم های بالاتر شرکت کند.
امتحان EPD را فقط موسسه VWO برگزار می کند ولی آزمون ÖSD را تقریبا تمام موسسات.
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
با مجوز رسمی از وزارت علوم
شماره تماس 02122226777

چرا تحصیل در اتریش

چرا تحصیل در اتریش

به چند دلیل اتریش می تواند مقصد مناسب بسیاری برای تحصیل باشد:
عدم نیاز به مدرک زبان برای گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی
شانس بسیار بالای مثبت بودن ویزای تحصیلی اتریش
نداشتن مصاحبه برای اخذ ویزای تحصیلی
عدم بلوکه شدن مبلغ پشتوانه مالی در بانک
این موارد جزء مهمترین موارد به حساب می آیند که اتریش را از دیگر کشورهای سطح بالای اروپایی متمایز میکند .
از دلایل دیگر میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
هر دانشجو میتواند همسر و فرزاندان زیر 18 سال خود را به عنوان همراه با خود به اتریش بیاورد.
هزینه های تحصیل در دانشگاههای اتریش بسیار کمتر از دانشگاههای دیگر کشورهای اروپایی است.
شهر وین پایتخت اتریش ، چندین سال است که جزء شهرهای اول تا سوم دنیا از نظر رفاه اجتماعی و حقوق شهروندی است و همچنین از نظر سیستم حمل و نقل عمومی در رتبه اول قرار دارد و وقوع جرم و جنایت نیز در بالاترین درجه از امینت قرار دارد و همین موراد باعث شده تا سطح زندگی در وین با شهر های طراز اول دنیا یکی باشد .
علی الرقم اینکه از نظر شرایط اقتصادی قابل مقایسه با کشورهایی مثل آلمان و فرانسه و انگلستان نیست ولی میتوان اتریش را در رتبه بعدی بعد از این کشورها قرار داد .
به دلایل اشاره شده خیلی از ایرانیان و حتی ملیتهای دیگه تصمیم میگیرند علی الرقم اینکه اتریش بهترین نیست ولی به خاطر سهولت ویزا ، این کشور را برای ادامه تحصیل و شاید زندگی انتخاب کنند .
از دیگر مزایای جانبی اتریش میتوان به آب و هموای بسیار مطبوع و معتدل این کشور اشاره کرد و همچنین طبیعت بسیار زیبا و سر سبز اتریش که همواره مثال زدنیست.
همچنین امکان تاریخی و بناهای قدیمی این کشور و به طور خاص شهر وین شهره خاص و عام است . شهر وین و اکثر شهرهای اتریش از نظر تمیزی و نظم شاید در کل اروپا نظیر نداشته باشن
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

اقدامات پس از ورود به اتریش جهت اخذ کارت اقامت دانشجویی

اشخاصی که با ویزای دانشجویی وارد اتریش شده اند، بعد از مستقر شدن در خوابگاه یا خانه ای که برای اقامت خود اجاره کرده اند باید به سرعت کارهای زیر را به ترتیب انجام دهند.
1. ثبت محل سکونت (Meldezettel)
2. ثبت نام دانشگاه و در صورت نیاز کلاس زبان
3. باز کردن حساب بانکی و دریافت موجودی حساب برای ارائه به شهرداری وین
4. ثبت نام و قرارداد بیمه (WGKK)
5. ارئه مدارک فوق به شهرداری(magistrat) و درخواست اقامت یکساله (اقامت دانشجویی)
توجه داشته باشید که موارد 1، 4 و 5 شامل همراه دانشجو (همسر دانشجو) می شود!
از آنجایی که مدت اعتبار ویزای اولیه دانشجویی 3 ماه می باشد، دانشجویان می توانند برای باز کردن حساب بانکی، بیمه و درخواست اقامت در اواخر تاریخ ویزای موقت خود اقدام کنند. در این صورت باید توجه داشته باشید که با ویزای موقت خود قادر به خروج از محدوده شینگن نیستید و در صورت خروج دیگر اجازه ورود ندارید.
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
با مجوز رسمی از وزارت علوم
شماره تماس 02122226777

اعلام پژوهانه تحصیلی بنیاد بورس اتریش

زمینه علمی: علوم طبیعی، علوم فنی، علوم پزشکی و سلامت، علوم کشاورزی، علوم انسانی، هنر
سطح تحصیلی بورس: تکمیل پایان نامه لیسانس، فوق لیسانس و دکترا
محل تحصیل: اتریش
کشورهای مودد پذیرش: همه
میزان پوشش بورس:
- کمکه هزینه ماهانه زندگی: 1050 یورو
- بیمه درمان و حوادث
- استفاده از خوابگاه دانشجویی یا کمک هزینه اسکان
- کمک هزینه سفر
مدت زمان پوشش بورس: 1 تا 4 ماه
ثبت نام از طریق سیستم آنلاین: https://www.scholarships.at/out/default.aspx?TemplateGroupID=5&PageMode=3&GrainEntryID=1864&HZGID=2005&LangID=2

مهلت درخواست: 1 سپتامبر 2017 برابر با 10 شهریور 1396
اطلاعات بیشتر: https://www.scholarships.at/default.aspx

گروه آتیه آفرینان ایرانیان
با مجوز رسمی از وزارت علوم
شماره تماس 02122226777

صفحه1 از7

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151