Donau Universität Krems

Donau Universität Krems

دانشگاه کرمز دانوب در کشور اتریش قرار دارد . در حال حاضر از 90 نفر دانشجو از کشورهای دنیا  در دانشگاه کرمز دانوب مشغول تحصیل می باشند . در حال حاضر تعداد دانشجویان این دانشگاه 8000 نفر می باشند .

کادر آموزشی دانشگاه کرمز دانوب با دانشگاه هی شهر نیویورک و کلمبیا در حال همکاری هستند .

 

 

رشته های موجود در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه کرمز دانوب

رشته های موجود در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه کرمز دانوب عبارتند از :

رشته پزشکی ، بهداشت و خدمات اجتماعی

رشته هنر ، فرهنگ و ساختمان

رشته قانون ، اداره و امور بین الملل

رشته اقتصاد و کسب و کار و مدیریت

رشته آموزش و پرورش ، رسانه و ارتباطات

 

Donau Universität Krems - رشته های تحصیلی در دانشکده بهداشت و پزشکی دانشگاه کرمز دانوب

رشته های تحصیلی در دانشکده بهداشت و پزشکی دانشگاه کرمز دانوب عبارتند از :

  • رشته دندانپزشکی میان رشته ای
  • رشته علوم بهداشت و بیومدیکال
  • رشته روان درمانی Biopsychosocial بهداشت
  • رشته علوم اعصاب بالینی و طب پیشگیری
  • رشته پزشکی مبتنی بر شواهد و اپیدمیولوژی بالینی

 

Donau Universität Krems - رشته های تحصیلی در دانشکده  آموزش و پرورش ، هنر و معماری دانشگاه کرمز دانوب

رشته های تحصیلی در دانشکده  آموزش و پرورش ، هنر و معماری دانشگاه کرمز دانوب عبارتند از :

  • رشته ساختمان و محیط زیست
  • رشته رسانه های تعاملی و فن آوری های آموزشی
  • رشته ادامه تحقیقات آموزش و پرورش و مدیریت آموزشی
  • رشته هنر و علوم تصویر

 

Donau Universität Krems هزینه تحصیل در دانشگاه کرمز دانوب

هزینه تحصیل در دانشگاه کرمز دانوب  به شرح زیر می باشد .

  • هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در دانشگاه کرمز دانوب در رشته دندانپزشکی به زبان انگلیسی و آلمانی 28000 یورو برای کل دوره می شود .
  • هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در دانشگاه کرمز دانوب در رشته موسیقی به زبان آلمانی 12000 یورو برای 5 ترم می شود .
  • هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در دانشگاه کرمز دانوب در رشته علوم پرستاری به زبان آلمانی 8500 یورو برای کل دوره می شود .
  • هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در دانشگاه کرمز دانوب در رشته علم و رسانه هنر به زبان آلمانی 4500 یورو برای کل دوره می شود .
  • هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در دانشگاه کرمز دانوب در رشته پزشکی بالینی ارتوپدی به زبان انگلیسی 12000 یورو برای کل دوره می شود .
  • هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در دانشگاه کرمز دانوب در رشته معماری و خدمات ساختمانی به زبان انگلیسی 18000 یورو برای کل دوره می شود .
  • هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در دانشگاه کرمز دانوب در رشته پزشکی بالینی ارتوپدی به زبان آلمانی 8500 یورو برای کل دوره می شود .
  • هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در دانشگاه کرمز دانوب در رشته وکالت به زبان انگلیسی 12000 یورو برای کل دوره می شود .

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش

در این مقاله مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش معرفی می شوند .

داوطلبان زیادی تمایل دارند که برای ادامه تحصیل به کشور اتریش مهاجرت نمایند . برای تحصیل در کشور اتریش ابتدا شما باید یک دانشگاه را برای تحصیل انتخاب نمایید و برای اطلاعات از شرایط دریافت پذیرش از دانشگاه به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه نمایید . پس از آماده کردن مدارک لازم باید در زمان مشخص شده در سایت دانشگاه فرم درخواست و مدارک لازم را برای دانشگاه مورد نظر خود ارسال نمایند . پس از ارسال درخواست در صورتی که دانشگاه مورد نظر دانشجو را تایید نماید ، دانشجو می تواند با ارائه مدارک لازم و نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر در اتریش به سفارت اتریش در ایران ، برای دریافت ویزای تحصیلی خود اقدام نماید .

 

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش به شرح زیر می باشند .

  • تکمیل فرم درخواست دریافت ویزای تحصیلی اتریش
  • شناسنامه داوطلب
  • عکس رنگی پاسپورت داوطلب
  • کارت ملی داوطلب
  • شناسنامه و کارت ملی همسر داوطلب ( در صورتی که داوطلب متأهل باشد )
  • مدارک اثبات کننده توانایی مالی کافی داوطلب برای تحصیل در اتریش
  • بیمه مسافرتی داوطلب
  • گواهی عدم سوء پیشینه داوطلب
  • ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه داوطلب به زبان آلمانی همراه با تاییدیه وزارت امورخارجه و تاییدیه سفارت اتریش
  • اجاره نامه محل اقامت یا تاییدیه واریز هزینه خوابگاه برای داوطلب در اتریش
  • ارائه تعهد نامه مالی به سفارت اتریش

برای درخواست ویزای تحصیلی باید مبلغ 100 یورو که حتماً باید اسکناس باشد پرداخت نمایید . همچنین ممکن است سفارت اتریش مدارک دیگری را هم از داوطلبان درخواست نماید .

 

تحصیل در اتریش

تحصیل در سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری در کشور اتریش برای داوطلبان خارجی امکان پذیر است . دانشجویان در کشور اتریش می توانند با انجام کار های دانشجویی تمام یا بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل خود را در اتریش تامین نمایند . به علاوه دانشجویان می توانند در صورت دارا بودن شرایط کافی از بورسیه های تحصیلی اتریش استفاده نمایند .

سوالات متداول تحصیل در اتریش

سوالات متداول تحصیل در اتریش

در این مقاله قصد داریم تعدادی از سوالات متداول تحصیل در اتریش را بررسی نماییم .

 

علاوه بر این مقاله ، مقاله های دیگری از قبیل تحصیل در اتریش در این سایت موجود می باشد .

 

 

آیا برای تحصیل در کشور اتریش محدودیت سنی وجود دارد ؟

خیر

 

دوره های تحصیلی در اتریش به چه زبانی هستند ؟

زبان تحصیل در دانشگاه های کشور اتریش آلمانی است . دانشجویان برای ورود به دانشگاه باید دارای مدرک زبان آلمانی B2 باشند .

 

برای دریافت پذیرش از دانشگاه های اتریش چه شرایطی وجود دارد ؟

برای تحصیل در هر مقطع در کشور اتریش ، دانشجو باید در آن مقطع و رشته در دانشگاه کشور خود مشغول تحصیل باشد و یا فارغ التحصیل شده باشد .

 

آیا دانشگاه های کشور اتریش مورد تایید وزارت علوم هستند ؟

بله تعدادی از دانشگاه های کشور اتریش مورد تایید وزارت علوم اتریش هستند . شما می توانید با مطالعه مقاله دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در اتریش آن ها را بررسی نمایید .

 

در مقاله اقامت در اتریش ، اطلاعات کاملی در این زمینه برای شما فراهم کرده ایم .

 

آیا مدرک فوق دیپلم یا کاردانی در کشور اتریش مورد تایید است ؟

خیر . مدرک کاردانی از ایران در کشور اتریش مورد تایید نمی باشد .

 

مدارک دریافت شده از کدام دانشگاه های کشور ایران در اتریش مورد تایید هستند ؟

مدارک دریافت شده از دانشگاه های سراسری روزانه ، شبانه ، پیام نور و دانشگاه آزاد در ایران در اتریش مورد تایید است . البته مدرک دانشگاه آزاد برای برخی از دانشگاه های اتریش مورد تایید است .

 

هزینه زندگی دانشجویی در کشور اتریش چقدر است ؟

حدوداً هزینه زندگی دانشجویی در کشور اتریش ماهیانه بین 600 تا 700 یورو برای هر دانشجو می شود .

 

آیا برای تحصل در اتریش مدرک زبان لازم است ؟

خیر . در ابتدای ثبت نام در دانشگاه مورد نظر در اتریش مددرک زبان ضروری نیست ، اما دانشجویان باید قبل از ورود به دانشگاه خمورد نظر ، ابتدا در دوره های آموزش زبان که زیر نظر دانشگاه مربوطه است شزکت نمایید . پس از پایان دوره آموزشی و قبولی در آزمون دوره و دریافت مدرک زبان دانشجو می تواند وارد دانشگاه شود .

 

برای مهاجرت به اتریش روش های زیادی وجود دارد که در مقاله های قبلی ذکر شده است .

 

آیا امکان کار دانشجویی در اتریش وجود دارد ؟

بله . دانشجویان از زمانی که وارد دانشگاه شوند اجازه کار در کشور اتریش خواهند داشت . 

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش

اگر شما تمایل دارید که برای تحصیل به کشور اتریش مهاجرت نمایید ابتدا باید ویزای تحصیلی اتریش را تهیه نمایید .  در ادامه نکاتی را درباره تهیه ویزای تحصیلی اتریش ذکر می کنیم .

 

 

ویزای تحصیلی اتریش - نکاتی درباره تهیه ویزای تحصیلی اتریش

نکاتی که در هنگام تهیه ویزای تحصیلی اتریش باید به آن ها توجه داشته باشید عبارتند از :

  • در اولین فرصت ممکن برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش درخواست دهید زیرا معمولاً صدور ویزای تحصیلی اتریش چند ماه زمان می برد .
  • برای تحصیل در اتریش باید درخواست ویزای تحصیلی اتریش را بدهید اگر درخواست ویزای توریستی و یا ویزا های دیگر را بدهید نمی توانید در کشور اتریش تحصیل نمایید و در صورتی که ویزای مناسب را تهیه نکنید مجبور می شوید وقت بیشتری بذارید و دوباره درخواست ویزای تحصیلی اتریش را بدهید .
  • برنامه ای تنظیم نمایید که به کشور اتریش سفر نمایید و کار های ثبت نام خود را انجام دهید . برای ثبت نام باید اجازه اقامت با هدف تحصیل در اتریش را دریافت نمایید .
  • قبل از سفر به اتریش اعتبار گذرنامه خود را بررسی نمایید زیرا در صورتی که در زمان تحصیل شما در اتریش اعتبار گذرنامه شما تمام شود باید دوباره به کشور خود بازگردید گذرنامه خود را تمدید نمایید و سپس به کشور اتریش بازگردید .

 

ویزای تحصیلی اتریش مراحل درخواست ویزای تحصیلی اتریش

ابتدا باید به سفارت اتریش مراجعه نمایید . سپس برای مصاحبه دریافت ویزا وقت بگیرید . سپس باید در روز مصاحبه در سفارت اتریش حاضر شوید و مدارک لازم را به سفارت ارائه دهید . همچنین باید به سوالاتی که توسط مامور سفارت از شما پرسیده می شود پاسخ دهید .

 

ویزای تحصیلی اتریش مدارک لازم جهت درخواست ویزای تحصیلی اتریش

  • اثبات پشتیبانی مالی متقاضی
  • گواهی سلامت متقاضی همراه با تاییدیه پوشش بیمه
  • گذرنامه
  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • گواهی های لازم مرتبط با دستاورد های علمی و پژوهش های سابق متقاضی
  • پرداخت هزینه های لازم جهت دریافت اجازه اقامت متقاضی
  • عکس
  • اجاره نامه

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151