مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار

مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار

برای مهاجرت به آلمان و دریافت ویزای کار از کشور آلمان در صورتی که در رشته های مهندسی مانند رشته الکترونیک ، رشته برق ، رشته نرم افزار ، رشته مکانیک و .... مهرت داشته باشید شانس شما بیشتر می شود .

 

 

مدرک زبان برای دریافت ویزای کار کشورآلمان ضروری نیست اما اگر به زبان آلمانی یا زبان انگلیسی  مسلط باشید می توانید در مدت زمان بین 2 تا 3 ماه ویزای کار کشور آلمان را دریافت نمایید .

 

 

تحصیل در آلمان یکی از روش های مهاجرت به آلمان می باشد .

 

مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کار کشور آلمان

  1. فتوکپی صفحه ی دوم و سوم پاسپورت متقاضی
  2. دو قطعه عکس
  3. پرکردن فرم تقاضا توسط متقاضی
  4. شناسنامه متقاضی
  5. کپی شناسنامه متقاضی
  6. مدارک تحصیلی متقاضی
  7. بیمه نامه متقاضی
  8. سابقه کاری متقاضی در صورت وجود
  9. پرینت موجودی حساب بانکی متقاضی
  10. رزومه ی کامل متقاضی
  11. ترجمه ی مدارک تحصیلی متقاضی و ترجمه ی مدارک زبان

 

شما می توانید پس از مطالعه این مقاله ، مقاله تحصیل در آلمان را مطالعه نمایید .

 

دانشجویان خارجی که در کشور آلمان فارغ التحصیل می شوند اگر بخواهند در این کشور مشغول به کار شوند .  باید ظرف مدت 18 ماه باید یک کار مناسب برای خود پیدا کنند . پس از پیدا کردن کار می توانند ویزای کار کشور آلمان را دریافت کنند .

در حالت کلی یک شخص ایرانی به سه روش می تواند اقامت کاری خود را در کشور آلمان دریافت کند که عبارتند از :

  1. پیدا کردن شغل پس از اتمام دوره ی تحصیل

در این روش فرد برای ادامه تحصیل به کشور آلمان وارد می شود و پس از پایان دوره ی تحصیل خود ویزای کار کشور آلمان را دریافت کند .

  1. تهیه ی ویزای جستجوی کار

فردی که دارای تحصیلات دانشگاهی باشد می تواند با دریافت  ویزای کار که دارای اعتبار 6 ماهه است در کشور آلمان به دنبال کار مورد نظر خود بگردد .

  1. پیشنهاد شغلی

در این روش فرد با پیشنهاد شغلی که از یک کارفرما در کشور آلمان دریافت کرده است برای تهیه ی ویزای کار اقدام می کند .

 

برای اقامت آلمان روش های زیادی وجود دارد که در مقاله اقامت آلمان ارائه شده است .

 

  1. کارت آبی

زمانی که فردی یک قرار داد شغلی را امضاء نماید که دارای حقوق مشخص باشد می تواند برای دریافت کارت آبی اقدام نماید .

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار به سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه نمایید .

 

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151