مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

اتریش یکی از کشور های اروپای غربی می باشد . پایتخت کشور اتریش شهر وین است . در اتریش برای ازدواج دختر و پسر باید دارای سن 18 سال تمام باشند . اگر شخصی با یک فرد که تابعیت اتریش دارد ازدواج کند می تواند اقامت دائم کشور اتریش را بگیرد . اگر از زمان ازدواج یک شخص با یک فرد تریشی 1 سال گذشته باشد ، آن ها می توانند بعد از گذشت 4 سال اقامت اتریش را بگیرند . اگر از زمان ازدواج یک شخص با یک فرد اتریشی 2 سال یا بیش تر از دو سال گذشته باشد آن ها باید 3 سال در اتریش اقامت داشته باشند و بعد از گذشت این زمان می توانند تابعیت اتریش را بگیرند .

 

در مقاله اقامت اتریش ، اطلاعات کاملی در این زمینه برای شما فراهم کرده ایم .

 

 

زمانی که یک شخص می خواهد با ازدواج به اتریش مهاجرت کند باید پس از ازدواج ، سند ازدواج و مدارک هویتی مورد نیاز را به سفارت اتریش تحویل دهد و منتظر اخذ ویزای ازدواج بماند .

 

 برای مهاجرت به اتریش روش های زیادی وجود دارد که در مقاله های قبلی ذکر شده است .

 

مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج - مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

  • کارت شناسایی جهت مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج
  • کپی صفحات شناسنامه جهت مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج 
  • مدارک تحصیلی جهت مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج 
  • مشخص و اثبات کردن ملیت جهت مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج 
  • مشخص کردن محل اقامت فرد خارجی جهت مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج 
  • سند طلاق یا فوت همسر سابق اگر فرد قبلاً ازدواج کرده باشد ، جهت مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج 

 

 نکات لازم جهت جهت مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

لازم به ذکر است که افرادی که می خواهند تابعیت اتریش را کسب نمایند باید نکات زیر را رعایت کنند .

  • زوجین باید شش سال پیاپی در اتریش اقامت داشته باشند .
  • درخواست زوجین برای گرفتن تابعیت اتریش از طریق ازدواج  باید قانونی باشد .
  • افراد باید 5 سال با یکدیگر زندگی مشترک داشته باشند .
  • هنگامی که یک فرد درخواست تابعیت از طریق ازدواج برای یک کشور می دهد باید تابعیت کشور خود را ترک کند .

پس اگر شما هم می خواهید از طریق ازدواج به اتریش مهاجرت کنید حتماً نکات گفته شده را رعایت نمایید . اگر به  صورت قانونی و درست کار های مهاجرت خود را انجام دهید ، با کمی صبر کردن می توانید مراحل کار را تمام کرده و اقامت دائمی در اتریش داشته باشید .

 

 شما می توانید پس از مطالعه این مقاله ، مقاله تحصیل در اتریش را مطالعه نمایید .

 

سایت آتیه آفرینان ایرانیان آماده ارائه مشاوره رایگان در زمینه مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج به شما می باشد .

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151