مدارک لازم برای سفارت اتریش

مدارک لازم برای سفارت اتریش

مدارک لازم برای سفارت اتریش به شرح زیر می باشد .

  • بلیط پرواز رفت و برگشت متقاضی به کشور اتریش
  • بیمه مسافرتی متقاضی (با پوشش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)
  • دعوت‌نامه
  • منابع مالی متقاضی
  • پرینت حساب بانکی متقاضی گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده
  • ارائه اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی متقاضی
  • سند ملکی به نام متقاضی
  • دریافت و تکمیل  فرم درخواست از سفارت اتریش (به صورت حضوری یا اینترنتی)
  • شناسنامه متقاضی
  •  کارت ملی متقاضی
  • گذرنامه متقاضی
  • سه قطعه عکس رنگی متقاضی ( دو قطعه عکس در ابعاد ۶ در ۴ (
  • مدارک شغلی متقاضی
  • برگه تائیدیه رزرواسیون هتل متقاضی

 

لازم به ذکر است که اگر وقت مصاحبه دریافت کرده اید امکان تعویض وقت مصاحبه وجود ندارد و در صورتی که در زمان مشخص شده برای مصاحبه حاضر نشوید وقت شما باطل می شود و باید دوباره برای تعیین وقت مصاحبه اقدام نمایید و در نوبت مصاحبه بمانید . همچنین باید هزینه های ویزا و سفارت اتریش را باید به یورو پرداخت نمایید .

 

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که نباید هرگز به افرادی که در بیرون محل سفارت اتریش منتظرند و ادعا می کنند که با افراد داخل سفارت در ارتباط هستند اعتماد کنید . این افراد هیچ ارتباطی با کارمندان سفارت ندارند و فقط قصد سوء استفاده از شما را دارند هرگز مدارک خود را در اختیار آن ها قرار ندهید .

 

همچنین هنگام مراجعه به سفارت اتریش همه مدارک را درست ارائه دهید . در صورتی که مدرک جعلی به سفارت اتریش ارائه بدهید برای شما پیامد های سنگینی دارد .

 

مدارک لازم برای سفارت اتریش هزینه ویزای اتریش

هزینه ویزای شینگن اتریش  60 یورو می باشد که برای کودکان 6 تا 12 سال 35 یورو می شود و برای  کودکان زیر 6 سال رایگان می شود . هزینه دریافت ویزای اقامت اتریش برای اقامت 91 تا 180 روزه در اتریش باید 100 یورو پرداخت نمایید . تایید مدارک اتریش 40 یورو هزینه دارد و صدور گذرنامه اتریشی 76 یورو هزینه دارد . 

مدارک لازم برای سفارت اتریش - نکات لازم برای تهیه ویزای اتریش

نکاتی که برای تهیه ویزای اتریش باید در نظر داشته باشید به شرح زیر می باشد .

مدارکی که ترجمه شده اند باید دارای مهر دادگستری باشند .

  • متقاضیانی که می خواهند تنها سفر کنند و هنوز به سن قانونی نرسیده اند باید از والدین خود رضایت نامه محضری به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی داشته باشند .
  • متقاضیان برای رزرو بلیط هواپیمای اتریش هزینه ای پرداخت نمی کنند .
  • درخواست صدور ویزای اتریش باید 14 روز قبل از تاریخ سفر انجام شود .
  • اگر متقاضی منابع مالی کافی ارائه نکرده باشد و آژانس مسافرتی برای سفر متقاضی برنامه ریزی های لازم را انجام داده باشد ، آژانس مسافرتی اتریشی باید حتماً دعوتنامه (تعهد نامه) الکترونیکی را ارائه نماید .
  • در صورتی که متقاضی از درخواست خود منصرف شود و یا درخواست او رد شود هزینه ای که پرداخت کرده است دوباره به او بازگردانده نمی شود .
  • برای رسیدگی به درخواست صدور ویزا باید هزینه آن پرداخت شود اما فرم های درخواست صدور ویزا رایگان هستند .

 

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151