مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان به شرح زیر می باشند .

  • تکمیل فرم درخواست جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • شناسنامه داوطلب جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • فتوکپی شناسنامه داوطلب جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • عکس رنگی پاسپورتی داوطلب جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • پاسپورت داوطلب با حداقل اعتبار 6 ماه جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • 2 سری فتوکپی پاسپورت داوطلب جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • گواهی پایان دوره سه ساله متوسطه جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • ترجمه گواهی پایان دوره سه ساله متوسطه جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • ترجمه گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • گواهی پایان دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد ( در صورت وجود به همراه ترجمه )
  • گواهی پشتیبان مالی جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • زندگینامه داوطلب جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • مدارک سوابق تحصیلی داوطلب جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان ( در صورت وجود )
  • انگیزه نامه داوطلب جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان
  • پرداخت هزینه صدور ویزای تحصیلی آلمان ( 60 یورو ) جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان

 

جهت کسب اطلاعات کامل تر می توانید مقاله تحصیل در آلمان را مطالعه نمایید .

 

 

گواهی پشتیبانی مالی به دو صورت قابل ارائه است :

  1. گواهی تمکن مالی داوطلب به ارزش8600 یورو
  2. ارائه گواهی ضمانت و پشتیبانی داوطلب در آمان به وسیله یکی از بستگان داوطلب که ساکن کشور آلمان است .

 

توضیحات کامل و مفصل درباره روش های اقامت در کشور آلمان در مقاله اقامت در آلمان وجود دارد .

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان زبان تحصیل در آلمان

اگر شما می خواهید در کشور آلمان به زبان آلمانی تحصیل نمایید بهتر است که در زمان انجام مصاحبه جهت دریافت ویزای تحصیلی در سفارت آلمان به زبان آلمانی صحبت کنید . اگر هم می خوهید به زبان انگلیسی در کشور آلمان تحصیل نمایید بهتر است که در زمان انجام مصاحبه جهت دریافت ویزای تحصیلی در سفارت آلمان به زبان انگلیسی صحبت کنید .

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان

لازم به ذکر است که برای تحصیل به زبان انگلیسی در کشور آلمان حداقل مدرک زبان آیلتس 6 و یا تافل با نمره بین 80 تا 120 لازم می باشد . البته توجه داشته باشید که نمره دقیق مدرک زبان انگلیسی را دانشگاه مربوطه در کشور آلمان تعیین می کند و ملاک سفارت آلمان هم نمره ای می باشد که دانشگاه مربوطه در آلمان تعیین کرده است .

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان انجام مصاحبه در سفارت آلمان

لازم به ذکر است که برای انجام مصاحبه جهت دریافت ویزای تحصیلی آلمان لازم نیست نگرانی خاصی را داشته باشید زیرا معمولاً زمان مصاحبه 3 تا 4 دقیق طول می کشد که باید در این چند دقیقه شما یک توضیح مختصر از خود و علت تحصیل در آلمان بدهید . کلاً تحویل مدارک لازم به سفارت و مصاحبه روی هم 10 تا 15 دقیق زمان می برد . بنابراین جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد .

 

توصیه می کنم که مقاله مهاجرت به آلمان را هم مطالعه نمایید .

 

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151